23 Ağustos 2012 09:14

Muhtardan ilginç teşekkür

Antalya Kepez Yeşiltepe Mahalle Muhtarının, bozulan kaldırımları yenileyen ve altyapı çalışması yapan ilçe belediyesine afişle teşekkür etmesi dikkat çekti.Kepez Belediyesi tarafından asfaltı ve kaldırımı bozulan Ziya Gökalp Caddesi’nde başlatılan yenileme ve çevre düzenlemesi kapsamında cadde üzerindeki ekonomik &ou

Muhtardan ilginç teşekkür
Paylaş

Antalya Kepez Yeşiltepe Mahalle Muhtarının, bozulan kaldırımları yenileyen ve altyapı çalışması yapan ilçe belediyesine afişle teşekkür etmesi dikkat çekti.

Kepez Belediyesi tarafından asfaltı ve kaldırımı bozulan Ziya Gökalp Caddesi’nde başlatılan yenileme ve çevre düzenlemesi kapsamında cadde üzerindeki ekonomik ömrünü tamamlayan 15 yıllık asfalt ve kaldırım taşları söküldü. Caddenin her iki yanında 4 metre genişliğinde, 6 bin metre kare parke kaldırım çalışması yapıldı.

Ekonomik ömrünü tamamlayan ve belediyenin yenilme çalışması yapmakla yükümlü olduğu yollar için, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Bülent Yıldırım’ın, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline, caddeye afişler asarak teşekkür etmesi ise dikkat çekti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

IndustriALL, hükümeti ILO’ya şikayet etti

SONRAKİ HABER

‘Arkadaşlarımız derhal serbest bırakılsın’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...