08 Nisan 2018 12:51

Erdoğan damadı olduğu Siirt'e seslendi: Kızınızı üzmeyin ona göre

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, damadı olduğu Siirt'e 'Bizi yalnız bırakmayacaksınız değil mi? Bak, kızınızı üzmeyin ona göre' diye seslendi.

Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirtlilere seslenerek, "Yiğit düştüğü yerden kalkarmış. Bize Siirt'teki konuşma ile cezaevinin yolunu gösterdiler. Ne yapmıştık? Bir şiir okumuştuk. Bu şiir, Milli Eğitim'in onayından geçmiş şiirdi. Bundan dolayı içeri girdik ve çıktık. Partimizi kurduk ve 16 yıl tek başımıza iktidar olduk. Damadı olduğum Siirt’te soruyorum. Bizi yalnız bırakmayacaksınız değil mi? Bak, kızınızı üzmeyin ona göre" dedi.

'BİZE CEZAEVİNİN YOLUNU GÖSTERDİLER'

Erdoğan Siirt
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sahnede asker üniforması giydirilmiş çocuklar karşıladı
(Fotoğraf: DHA)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Siirt'e geldi. Erdoğan, kongrenin düzenleneceği kapalı spor salonu önünde toplananlara hitap etti. 2019'un başka bir yıl olacağını ve yeniden diriliş hareketini başlattıklarını belirten Erdoğan, "Bugün Siirt’te 6'ncı Olağan Kongremizi yapıyoruz ve sizlerle bu coşku içerisinde bu kongreyi yapmak bizleri mutlu ediyor. Hatırlıyorsunuz değil mi? Yiğit düştüğü yerden kalkarmış. Bize Siirt’te o konuşma ile ne yaptılar? Cezaevinin yolunu gösterdiler. Ne yapmıştık? Bir şiir okumuştuk ve bu şiir Milli Eğitim'in onayından geçmiş bir şiirdi. İçeriye girdik, çıktık. Partimizi kurduk ve partimizi kurduktan sonra 16 yıldır iktidar olduk. Damadı olduğum Siirt’te soruyorum. Bizi yalnız bırakmayacaksınız değil mi? Bak, kızınızı üzmeyin ona göre" dedi.

KAYYIMI SAVUNDU

Siirt Üniversitesi'ne 1,5- 2 yıl içinde tıp fakültesi kurulacağı vaadinde bulunam Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçilmiş belediye başkanları yerine atanan kayyımları savundu. Kentte kayyımların iyi çalıştığını öne süren Erdoğan, Siirtlilere şöyle seslendi:

"Bizler Siirt’te neler yapmadık ki? Size müjde veriyorum. İnşallah Siirt Üniversitesi'ne şöyle 1,5- 2 yıl içinde tıp fakültesi kuruyoruz. YÖK'ten geçti. Eğitim araştırma hastanesi üniversitemizin bir fakültesi olacak. Artık Siirtli, sağa sola gitmeye gerek kalmayacak. Öyle ise daha çok çalışacağız. Sizler de bizi mahcup etmeyeceksiniz. Yok PKK imiş, yok şuymuş; bakmayacağız, dik duracağız. Ben artık Siirtli kardeşlerimize bu terör örgütlerine artık prim vermeyeceğine inanıyorum. Kayyum kardeşlerimiz iyi çalışıyor. İnşallah, buralara kardeş belediyeler atadık. İnşallah daha güzel olacak. Yeter ki bu yılda beraber yürüyelim." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan: CHP, İYİ Parti, SP ittifakı yarar getirmez

SONRAKİ HABER

Taksim'de şeker eylemi: Özelleştirmeden vazgeçilmelidir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa