05 Nisan 2011 14:40

Macera dolu film festivali

2. Ankara Dağ Filmleri Festivali 13 Nisanda başlıyor. Çankaya Belediyesinin ev sahipliğinde Usta ve Çırak ile Dağ Kültürü Derneğinin ortak organizasyonu ile düzenlenen, 2. Ankara Dağ Filmleri Festivali, 13-17 Nisan tarihleri arasında izleyici ile buluşuyor. “Dünyadan”, “Keşif Ruhu”, “Doğa-Çevre-İnsan”

Macera dolu film festivali
Paylaş

2. Ankara Dağ Filmleri Festivali 13 Nisanda başlıyor. Çankaya Belediyesinin ev sahipliğinde Usta ve Çırak ile Dağ Kültürü Derneğinin ortak organizasyonu ile düzenlenen, 2. Ankara Dağ Filmleri Festivali, 13-17 Nisan tarihleri arasında izleyici ile buluşuyor. “Dünyadan”, “Keşif Ruhu”, “Doğa-Çevre-İnsan” ve “Bisiklet” ana temaları altında toplanan filmler, izleyicilere keşif, macera, heyecan ve adrenalin dolu saatler yaşatacak.

MACERA DOLU 21 FİLM

“National Geographic Türkiye”nin festival sponsoru olduğu Türkiye’nin ilk ve tek dağ filmleri festivali olan ve İstanbul’da 6 yıldır düzenlenen organizasyon “The North Face” ve “Salcano Bisiklet” tema sponsorlukları ile ikinci kez Ankaralı doğaseverlerle buluşacak. Yamaç paraşütü, kano, bisiklet, dağcılık, kayak gibi doğa sporları ile ilgili filmlerin yanında doğa ve çevre belgesellerinin de yer alacağı festival programında 21 film yer alıyor. Genç kuşaklarda kalıcı bir doğa kültürünün yerleşmesi adına önemli bir işlev gören ve bu alanda Türkiye’deki büyük bir boşluğu dolduran Dağ Filmleri Festivali kapsamında, film gösterimlerinin yanı sıra, iki söyleşi ve bir fotoğraf sergisi de düzenlenecek. Festival programı ve gösterim mekan detayları için www.dagfilmfest.org adresini ziyaret edebilirsiniz. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Pertek’e bahar geldi

SONRAKİ HABER

Demirci ‘Gereksiz taramalardan kaçınamadı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...