Akşener: Hatay'a giden sanatçılara selam vermeyeceğiz

Meral Akşener, Erdoğan'ın karakol ziyaretine dair 'Sayın Erdoğan'a yakıştıramadım, biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz' dedi.

04 Nisan 2018 14:22
Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ünlülerle beraber gittiği Hatay'da kamuflaj giymesi ve sonrasında yaşanan tartışmalarla ilgili soruya, "Ben öncelikle Sayın Erdoğan'a yakıştıramadım. Götürülen insanlarla ilgili olarak çok tartışma oldu. Biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz" dedi.

Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, beraberindeki heyet ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Ziyarette, Akşener ile Gök ve beraberindeki heyet bir süre görüştü. Görüşme sonrası açıklamalarda bulundular.

'SAYIN ERDOĞAN'A YAKIŞTIRAMADIM'

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener, bir basın mensubunun, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı ünlü sanatçılarla Hatay'a gidip kamuflaj giymesi çok tepki aldı. Siz görüntüleri nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki sorusuna "Partisinin metal yorgunluğunun bitirilmesiyle ilgili olarak nasıl kahraman ordumuz bir manivela olarak kullanıldıysa, bu seferki de benzer bir magazinsel tavır. Ben öncelikle Sayın Erdoğan'a yakıştıramadım. Götürülen insanlarla ilgili olarak çok tartışma oldu. Biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz" şeklinde cevap verdi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Suriye’den BM’ye 'Afrin sonlansın' çağrısı

SONRAKİ HABER

Bir kavram: Emperyalizmin doğuşu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...