22 Ağustos 2012 12:42

Erdoğan, Rize'de konuştu

BAŞBAKAN Erdoğan Teyzesi Meliha Er’in cenaze töreninde yaptığı konuşmada, “Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.Meliha Er için Rize Cumhuriyet Meydanı’ndaki Şeyh Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Başbakan Erdoğan, ailesi, AKP’li Bakanlar ve vatandaşlar katıldı. Camide konuşan Erdo

Erdoğan, Rize'de konuştu
Paylaş

BAŞBAKAN Erdoğan Teyzesi Meliha Er’in cenaze töreninde yaptığı konuşmada, “Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Meliha Er için Rize Cumhuriyet Meydanı’ndaki Şeyh Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Başbakan Erdoğan, ailesi, AKP’li Bakanlar ve vatandaşlar katıldı. Camide konuşan Erdoğan’ın gündeminde yine Suriye vardı. Suriye’deki gelişmelere değinerek Suriye’nin çile çektiğini anlatan Erdoğan, “Herkes bir şeyler söylüyor. Bizim bu ülkede terörle mücadelede sorumluluk alan herkesle bu sorumluluğu paylaşmaya hazır olduğumuzu hep ifade ettik, ifade ediyoruz. Bunda kapımızı kimseye bugüne kadar kapamadık. Söyleyecek sözü olanlara kapımızı her zaman açık tuttuk. Yeter ki çözüme yönelik öneri olsun ve bu konuda da yapılması gereken neyse bunu beraber yapalım ve yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bundan yılmak yok. Bu tabii matematik olay değil, iki kere iki dört diyesin. Bu sosyal bir vakıa. Asosyal olan insanlarla zalimlerle mücadele ediyorsunuz. Bu mücadeleyi de sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız, sürdüreceğiz” dedi. Konuşmanın ardından cenaze, Pazarköy Köyü Aktepe Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi. (RİZE)

ÖNCEKİ HABER

Hastanede 'Kürtçe' saldırısı!

SONRAKİ HABER

Cenaze töreninde gerginlik yaşandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...