22 Ağustos 2012 10:20

Göçük altında kalan işçi yaralı kurtuldu

KADIKÖY’de bir apartmanın drenaj çalışmasını yapan 2 işçiden biri göçük altında kaldı. Belden aşağısı toprak altında kalan Abdulselam Ergün (38), itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarıldı.Su alan binanın duvar dibinde kazılan drenaj çukuruna giren Abdulselam Ergün, kayan toprağın altında kaldı. Ba

Göçük altında kalan işçi yaralı kurtuldu
Paylaş

KADIKÖY’de bir apartmanın drenaj çalışmasını yapan 2 işçiden biri göçük altında kaldı. Belden aşağısı toprak altında kalan Abdulselam Ergün (38), itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarıldı.

Su alan binanın duvar dibinde kazılan drenaj çukuruna giren Abdulselam Ergün, kayan toprağın altında kaldı. Bacakları tamamen toprak altında kalan Ergün, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılamayınca itfaiyeden yardım istendi. Bir süre sonra olay yerine gelen Erenköy ve Kadıköy itfaiye ekipleri, işçiyi kurtarmak için yoğun çaba gösterdi. Ergün, yaklaşık 45 dakika süren çalışmalardan sonra kurtarıldı. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Ergün’ün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  (İstanbul/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Asil Nadir 6 suçtan daha mahkum oldu

SONRAKİ HABER

Dersim’de örnek sözleşme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...