30 Mart 2018 17:42

İlkokulda 13 öğrenciye cinsel istismar

Afyon'un Şuhut ilçesindeki bir ilkokulda 13 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs tutuklandı.

Paylaş

Afyon'un Şuhut ilçesindeki bir ilkokulda 13 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 17 yaşındaki D.C. tutuklandı.

Şuhut'ta bir ilkokulda, farklı zamanlarda öğrencilerin eşyalarının çalınması üzerine okulda inceleme başlatıldı. Öğretmenler okulda inceleme yaparken bazı öğrenciler okula zaman zaman köyde oturan D.C.'nin geldiğini, bu kişinin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Öğrencilerin iddiaları üzerine durum velilere ve jandarmaya bildirildi. Velilerin şikayetinin ardından istismar iddiasında bulunan 4 erkek çocuk, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi'nde pedagog eşliğinde ifade verdi. Çocuklar D.C.'nin okuldan 11 öğrenciye daha istismarda bulunduğunu ileri sürdü. Bu çocuklar da aynı doğrultuda ifade vererek, D.C.'nin cinsel istismarı cep telefonu kamerasıyla kaydettiğini belirtti.

Jandarma ekipleri 13 çocuğun benzer ifadelerinden sonra aynı köyde oturan D.C.'yi geçen salı günü gözaltına aldı.

D.C., Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak Afyonkarahisar Cezaevi'ne gönderildi.

Şuhut Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. (Afyon/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kartal Belediyesi Cemal Süreya'yı anıyor

SONRAKİ HABER

ÇGD'den Doğan ve Demirören gruplarına sorumluluk çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa