29 Mart 2018 23:46

Sivasspor, ‘yorgun’ Karabükspor karşısında galibiyete odaklandı

Süper Lig’in 27.haftasında Sivasspor sahasında Karabükspor ile Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 20.00’de karşı karşıya geliyor.

Paylaş

Süper Lig’in 27.haftasında Sivasspor sahasında Karabükspor ile karşı karşıya geliyor. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak maçı Hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Satman, Mehmet Kısal ve Alper Çetin üstlenecek.

Süper Lig’de 2 maçtır galip gelemeyen Sivasspor, son müsabakada Bursaspor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Samet Aybaba yönetiminde inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Sivasspor, 38 puanla 8. sırada yer alıyor. Sivas ekibi geride kalan 26 haftada 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Karabükspor ise Süper Lig’de kalma umutlarını her geçen hafta kaybediyor. 7 maçtır mağlup olan Karabükspor, son olarak Osmanlıspor’a evinde 4-0 yenildi. 12 puanla 18. sırada bulunan Karabük ekibi, 26 hafta sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 20 mağlubiyet yaşadı.

FUTBOLCULAR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Sivassporlu futbolcular, Kardemir Karabükspor maçı için galibiyete kilitlendi. Antrenmanda zaman zaman Aybaba futbolcuları uyararak galibiyete odaklanmalarını istedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Starbucks, California'da kahve ürünlerine 'kanser uyarısı' koyacak

SONRAKİ HABER

Kızıldere katliamı 46. yılında 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...