21 Ağustos 2012 11:28

AKP'li eski Başkan kaçırıldı

AKP Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, Sur İlçesi eski Başkanı Hamit Çelikkanat'ın PKK'liler tarafından kaçırıldığını doğruladı.Diyarbakır'da, AKP eski Sur İlçe Başkanı Hamit Çelikkanat'ın PKK'liler tarafından alıkonulduğu iddia edildi. İddia AKP Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan tarafından da doğruland

AKP'li eski Başkan kaçırıldı
Paylaş

AKP Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, Sur İlçesi eski Başkanı Hamit Çelikkanat'ın PKK'liler tarafından kaçırıldığını doğruladı.

Diyarbakır'da, AKP eski Sur İlçe Başkanı Hamit Çelikkanat'ın PKK'liler tarafından alıkonulduğu iddia edildi. İddia AKP Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan tarafından da doğrulandı. Çelikkanat, eşi, çocuğu ve kardeşi ile Dicle İlçesi'ne bayramlaşma ziyaretine gitmek üzere özel otomobiliyle yola çıktığı ve Çelikkanat'ın içinde bulunduğu otomobilin saat 12.30 sıoralarında Dicle İlçesi'ne bağlı Aşağıyokuşlu Köyü yakınlarında PKK'liler tarafından durdurulduğu belirtildi. Aracın ateşe verildiği öğrenilirken, Çelikkanat'ın kardeşi ve ailesinin bırakıldığı, Çelikkanat'ın ise PKK'liler tarafından kaçırıldığı öğrenildi. Olayın ardından bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Budakçı’nın ölümüne neden olan şirket kovuldu

SONRAKİ HABER

Horonla, çimento fabrikasını protesto ettiler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...