24 Mart 2018 12:41

Vuslat Doğan Sabancı'dan 'vedalaşma' randevusu

Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Medya'nın Demirören'e satılmasının ardından 'helalleşme' mesajı yayımladı.

Paylaş

Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğan Medya Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın kızı Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Medya Grubu’nun Demirören Grubu’na satışıyla ilgili olarak gazete bünyesinde çalışanlar için bir mesaj yayınladı. Pazartesi günü, Hürriyet’in yanı sıra Doğan Haber Ajansı (DHA) ve Yaysat çalışanlarıyla bir araya geleceğini kaydeden Sabancı, İstanbul dışındakilerle de canlı yayınla görüşeceğini söyledi.

T24’ün aktardığına göre; Sabancı’nın gönderdiği mesaj şöyle:
“Sevgili Çalışma Arkadaşlarım,
Bildiğiniz gibi Grubumuz, Demirören Grubu ile bir ön protokol imzalayarak medya sektöründen büyük ölçüde çıkma kararı aldı. Bu anlaşma, bir Türkiye değeri olan Hürriyet’i de kapsıyor.
Hürriyet, Doğan Grubu’na 1994 yılında katıldı. Bu 24 yılın 22’sinde Hürriyet benim hayatım oldu. Bu yolculuğu elbette siz “Hürriyetçilerle” birlikte dolu dolu yaşadık.

Bu Pazartesi, hepinizle vedalaşmak, kucaklaşmak ve helalleşmek için sizleri ve Hürriyet’in vazgeçilmez parçaları olan DHA ile Yaysat çalışanlarını da ziyaret edeceğim. Binada olursanız görüşmek dileğiyle… İstanbul dışındaki çalışma arkadaşlarımla yüz yüze olmasa da ayrıca canlı bağlantıyla bir araya geleceğiz.
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Sevgiyle…” (HABER MERKEZİ)

 {{348340}}

ÖNCEKİ HABER

İktidar VPN için de düğmeye bastı: İnternetimiz de TRT gibi olacak

SONRAKİ HABER

Usain Bolt, Borussia Dortmund antrenmanına çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...