23 Mart 2018 15:37
Son Güncellenme Tarihi: 24 Mart 2018 19:01

Öğrencilere cinsel istismarda bulunan din kültürü öğretmeni tutuklandı

Diyarbakır'da 5 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan din kültürü öğretmeni E.Y. tutuklandı.

Paylaş

Diyarbakır'da, 5 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dün gözaltına alınan ve hakkında soruşturma başlatılan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni E.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yenişehir ilçesinde bulunan bir ortaokulda görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni E.Y, 5 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınmıştı. Yaşları 11 ile 14 arasında değişen 5 kız öğrencinin, Çocuk İzleme Merkezinde (ÇİM) psikolog, avukat ve savcı eşliğinde ifadeleri alındı. E.Y'nin ise Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinde polisler tarafından ifadesi alınırken hakkındaki suçlamaları reddettiği öğrenildi. E.Y, işlemlerin ardından Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile adliyeye sevk edildi. E.Y, savcılığa verdiği ifadenin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemede verdiği ifadenin ardından tutuklanarak Diyarbakır E Tipi Cezaevine konuldu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gözaltına alınan Kemal Gün serbest bırakıldı

SONRAKİ HABER

Hatay'da 6 kişi serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...