23 Mart 2018 10:32
Son Güncellenme Tarihi: 23 Mart 2018 14:12

Manchester United’dan ayrılan İbrahimoviç, Los Angeles Galaxy'de

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'tan ayrılan Zlatan İbrahimoviç, MLS ekibi Los Angeles Galaxy'le anlaştı.

Paylaş

Manchester United ile sözleşmesi fesholan İsveçli Golcü Zlatan İbrahimoviç, ABD ekibi Los Angeles Galaxy ile anlaştı. Los Angeles Galaxy, transferi resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter ile Instagram hesaplarından açıklamada bulunan 36 yaşındaki golcü, sevenlerine veda ederek, "Güzel şeylerin de bir sonu var ve harika iki sezonun ardından Manchester United'dan ayrılma zamanı geldi. Kariyerimin bu kısmını benimle paylaşan kulübe, taraftarlara, takıma, teknik direktöre ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki İsveçli golcü, 2016 sezonu başında Manchester United’a transfer olmuştu. 2016/17 sezonunda 28 gol kaydeden İbrahimoviç, diz sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. Jose Mourinho’nun yaz döneminde 75 milyon sterline kadroya kattığı Romelu Lukaku’nun yüksek performansı da ağır bir sakatlıktan dönen Zlatan’ın işini zorlaştırdı.

İbrahimoviç, Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Harika şeylerin de bir sonu vardır. 2 muhteşem sezonun ardından Manchester United’dan ayrılma zamanı. Kulübe, taraftarlara, takıma, koça ve tüm ekibe teşekkürler” dedi.

Manchester United’dan yapılan açıklamada ise İbrahimoviç’in sözleşmesinin feshedildiği bildirildi ve İsveçli golcüye hizmetleri için teşekkür edildi.

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, ocak ayında İbrahimoviç’le ayrılığına ilişkin konuşmadığını ama başka bir takıma ya da ülkeye gitmek istemesi durumunda işleri zorlaştırmayacaklarını söylemişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tunuslu öğretmenlerden emeklilik yaşı protestosu

SONRAKİ HABER

İngiltere Teknik Direktörü Southgate'den ırkçılık uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa