23 Mart 2018 10:09

HDP eş genel başkanlarıdan Newroz için teşekkür mesajı

HDP eş genel başkanları, 2018 Newroz kutlamalarına ilişkin teşekkür mesajı yayınlayarak alanları doldurarak Newroz’u kutlayan halka teşekkür etti.

Paylaş

HDP eş genel başkanları, 2018 Newroz kutlamalarına ilişkin yayınladığı teşekkür mektubunda, “Halkın onur ve mücadele mesajını yükseltmek son derece önemliydi ve bunu hep birlikte gerçekleştirdik” denildi.
 
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli, 2018 Newroz kutlamalarına ilişkin teşekkür mektubu yayınladı. 
 
Eş genel başkanların imzasıyla yayınlanan mektup şöyle: 
 
“Değerli halkımız, değerli parti yöneticilerimiz ve üyelerimiz, 
 
2018 Newroz’unu başarıyla kutladık ve yeni bir döneme hep birlikte adım attık. Bütün baskılara ve engellemelere rağmen Newroz meydanlarını doldurup taşıran, büyük bir coşku ve kararlılıkla ‘Newroz Kutlu Olsun! Newroz Piroz Be!’ diyen, iradesine ve geleceğine sahip çıkan herkese en yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
 
Afrin’le dayanışmamızı Newroz’un direniş ve umut ruhuyla ve güçlü mesajlarla dile getirmek; AKP-MHP Koalisyonu karşısında halkın onur ve mücadele mesajını yükseltmek son derece önemliydi ve bunu hep birlikte gerçekleştirdik. 
 
İnanıyoruz ki, eşitlik, özgürlük, demokrasi ve barış mücadelesini büyütmek ve ortaklaştırmak için atılan bu adımları yenileri izleyecektir. Kararlı duruşumuz, örgütlü mücadelemiz, cesur tutumumuz her zaman olduğu gibi bu dönemde de meyvelerini verecektir. 
 
İnanıyoruz ki, önümüzdeki günlerde mücadelenin gereği olan diğer güçlü adımları da hep birlikte atacağız. 11 Şubat Kongremiz ile başlattığımız, 8 Mart ve Newroz’la devam ettirdiğimiz, halk buluşmalarımız ve 1 Mayıs’la sürdüreceğimiz yeni dönemi, 2018-2019 yıllarında demokratik siyasetin yeni hamlelerini hep birlikte omuzlayacağız. 
 
Hepinize bir kez daha yürekten teşekkürler, sevgi ve saygılar.” (Ankara/MA)
 

ÖNCEKİ HABER

Gezi Parkı'nda çadırları yaktıran müdüre 10 ay hapis

SONRAKİ HABER

Hastaneden kaçmak isteyen mülteci düşerek ağır yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...