20 Ağustos 2012 10:21

Kaçırılan polis için kampanya başlatıldı

PKK tarafından kaçırılan Polis Memuru Nadir Özgen için imza kampanyası başlatıldı.Van’ın Çatak ilçesinde görev yaparken geçen yıl PKK tarafından kaçırılan Nadir Özgen’in ailesine kavuşturulması için arkadaşları ile bazı vatandaşlar sanal alemde imza kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında ba

Kaçırılan polis için kampanya başlatıldı
Paylaş

PKK tarafından kaçırılan Polis Memuru Nadir Özgen için imza kampanyası başlatıldı.

Van’ın Çatak ilçesinde görev yaparken geçen yıl PKK tarafından kaçırılan Nadir Özgen’in ailesine kavuşturulması için arkadaşları ile bazı vatandaşlar sanal alemde imza kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında başbakanlık makamına hitaben yazılan dilekçeye çok sayıda kişi imza attı.

Kampanya metninde, Başbakan Erdoğan’a seslenilerek, “Özgen PKK tarafından kaçırılarak 1 senedir ellerinde rehin olarak tutulmaktadırlar. Aileleri perişan durumdadır. Özellikle Polis Memuru Özgen’in maaşı banka tarafından bloke edildiği için ailesine verilmemektedir. Aile zor durumdadır” denildi.

Açıklamanın devamında “Temennimiz Nadir Özgen ve 25 kişinin bu Kurban Bayramı’nda ailelerine kavuşmaları ve kavuşma gerçekleşene kadar da ailelerin her türlü mağduriyetlerinin giderilmesini vatandaşlar olarak talep eder gereğinin yapılmasını arz ederiz” ifadelerine yer verildi. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

BDP’li Belediye Başkanı yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Operasyon protestosuna dava

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa