20 Mart 2018 16:26

Esenyurt'ta, 1 kişi, önce tartıştığı komşusuna ardından sokaktakilere pompalı tüfekle ateş etti. 3 kişinin yaralandığı olayın ardından olay yerine özel harekatçıların da bulunduğu çok sayıda polis sevkedildi.

Olay, saat 20.30 sıralarında Örnek Mahallesi 1534'üncü Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi önce tartıştığı komşusuna ardından sokaktakilere pompalı tüfekle rastgele ateş etti. Saldırıda 3 kişi yaralandı.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları Esenyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Sokak üzerinde çok sayıda boş kovan bulundu.

Polis, olayda kullanılan pompalı tüfeği ele geçirirken, ateş eden şüphelinin de aralarında olduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. (İstanbul/DHA)

16 Temmuz 2025 10:12

CHP'li Gürer: "Vatandaşın sofrasından bu yılın başından beri 295 ekmek eksildi"

Fethi Gürer, "Asgari ücretli vatandaş, yılın başında maaşıyla bin 768 adet ekmek alabiliyorken, temmuz ayında bu sayı bin 473'e düştü. Vatandaşın sofrasından 295 ekmek eksildi." dedi.

CHP'li Gürer:

Ömer Fethi Gürer | Fotoğraf: CHP

İçerik yükleniyor...

(ANKA)
16 Temmuz 2025 09:38

Doğayla değil, piyasayla uyumlu bir iklim rejimi mi?

7552 sayılı İklim Kanunu’nda doğa, korunacak bir varlık değil; ölçülebilir, fiyatlandırılabilir ve işlem görebilir bir piyasa aracına dönüştürülmektedir.

Doğayla değil, piyasayla uyumlu bir iklim rejimi mi?

Fotoğraf: Evrensel

Yusuf Ekici


İçerik yükleniyor...

16 Temmuz 2025 10:20

İsrail'in Gazze'ye son saldırıları: Aralarında çocukların olduğu 13 kişi yaşamını yitirdi

İsrail’in, Gazze’nin farklı bölgelerinde Filistinlilerinin evlerine ve kaldıkları çadırlara yönelik saldırılarında 13 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

İsrail'in Gazze'ye son saldırıları: Aralarında çocukların olduğu 13 kişi yaşamını yitirdi

Fotoğraf: Khames Alrefi/AA

İçerik yükleniyor...

(AA)
16 Temmuz 2025 12:47

Anayasa mahkemesi Uzay Ajansı’nın şirket kurma yetkisine karşı açılan davayı reddetti

Anayasa Mahkemesi, Türkiye Uzay Ajansı’na şirket kurma yetkisi tanıyan düzenlemenin iptali talebini reddetti; T3 Vakfı bağlantılı atamalar dikkat çekiyor.

Anayasa mahkemesi Uzay Ajansı’nın şirket kurma yetkisine karşı açılan davayı reddetti

Türkiye Uzay Ajasnı logosu

Nurullah Emektar


İçerik yükleniyor...

Evrensel'i Takip Et