19 Mart 2018 12:52

Fiorentina, tesislerine Davide Astori’nin adını verdi

Fiorentina kulübü, 2 hafta önce hayatını kaybeden kaptanı Davide Astori'nin adını antrenman tesislerine verdi.

Paylaş

İtalya Serie A kulübü Fiorentina, 4 Mart’ta hayatını kaybeden kaptanı Davide Astori’nin adını antrenman tesislerine verdi.

31 yaşındaki Astori, takımının Udinese deplasmanı öncesi otel odasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti. Astori’nin ölümü sonrası Floransa kentinde bir günlük yas ilan edilmiş ve İtalya genelindeki tüm Serie A maçları ertelenmişti.

Kulüp Başkanı Mario Cognigni, konuya dair yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta çok zordu ve herkese bu acılı dönemdeki anlayışları için teşekkür ederiz. Davide’yi tanıma şansına erişenler ve onunla aynı değerleri paylaşanlar spor dünyasında bir birlik duygusu yarattılar. Biz antrenman merkezimize Astori’nin adını vermek istiyoruz çünkü burası onun eviydi. Boş zamanlarında dahi ailesiyle buraya gelirdi. Artık burası Campini olarak değil Centro Sportivo Davide Astori olarak anılacak” dedi.

İtalya milli takımının formasını 14 kez giyen 1.88 boyundaki stoper, Milan altyapısından çıktıktan sonra Cagliari ve Roma’da da forma giymişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şiddeti kanıtlamak için sınıfa kamera koyan veliye suç duyurusu

SONRAKİ HABER

Erdoğan: Bir gece ansızın Sincar'a da girebiliriz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...