17 Mart 2018 19:45
Son Güncellenme Tarihi: 18 Mart 2018 04:17

Erdoğan'ın kuzeninin de hayatını kaybettiği kazada 3 ölü, 2 yaralı

Bolu'da 3 otomobilin karıştığı kazada, aralarında Erdoğan'ın kuzeninin de bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti. 2 kişi yaralandı.

Paylaş

Bolu'nun Gerede ilçesinde, 3 otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralanırken aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Bayram Ali Mutlu'nun (55) da bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza saat 19.30 sıralarında, D-100 Karayolu'nun Karabük-Gerede kısmında meydana geldi. Ters yönde ilerleyen Şahismail Kocabay (44) yönetimindeki 06 YH 120 plakalı otomobil, Gerede yönüne giden Vahit Dal (44) idaresindeki 25 LS 275 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 KG 210 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Kazada, Vahit Dal ile aynı otomobilde bulunan Ömer Çakır (59) ve diğer otomobilin sürücüsü Şahismail Kocabay ile Eymen Kocabay (5) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Bolu ve Gerede'de bulunan hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olan Vahit Dal Gerede Devlet Hastanesi'nde, Şahismail Kocabay ise Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde hayatlarını kaybettiler. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ağır yaralı olarak kaldırılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısının oğlu Bayram Ali Mutlu ise sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

NTV Spor yayın hayatına veda etti

SONRAKİ HABER

Aydın'daki orman yangınında yaklaşık 1 dönümlük alan kül oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...