20 Ağustos 2012 10:13

Bakan Şahin'in gazı az daha öldürüyordu!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in gelişi ile Hakkari'de başlayan gerginlik sürerken, gösteri yapan gençlere müdahale eden polisin rastgele attığı gaz bombası evinde oturan Adnan Temeş (26) adlı yurttaşın göğsüne isabet etti. Hastaneye kaldırılan Temeş'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Temeş'in ağabeyi

Bakan Şahin'in gazı az daha öldürüyordu!
Paylaş

Hakkari'de önceki gün İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in kente gelişi ile başlayan gerginlik dün de devam etti. Akşamüzeri Kepkilpınar Mahallesi'nde bir araya gelen ve PKK lehine slogan atan göstericilere polis müdahale etti. Müdahale esnasında evinde oturan Adnan Temeş (26) polisin mahalleye rastgele attığı gaz bombasının göğsüne isabet etmesi sonucu yaralanarak Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Temeş'in durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

KARDEŞİ, GAZ BOMBASINDAN GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Adnan Temeş'in ağabeyinin de 11 Ağustos günü Yüksekova'da çıkan olaylarda çalıştığı inşatta gözüne gaz bombası isabet etmişti. Van Araştırma Hastanesine kaldırılan Murat Temeş 5 saatlik ameliyatın ardından sağ gözünü kaybetmişti. Duruma tepki gösteren Baba Sıddık Temeş, "Mahallede ne zaman bir olay olsa polis evimin içine gaz bombası atıyor. Oğlum Adnan Evde oturuyordu. Mahallede gösteri yapan gençlere gaz bombası atan polis evimizin içine gaz bombası attı. Oğlum bu esnada göğsünden yaralandı. Atılan gaz bombalarından dolayı evimizde de yangın çıktı" dedi.

Baba Temeş geçtiğimiz hafta diğer oğlu Murat Temeş'in de gözünü kaybettiğini ve kimsenin kendilerine yardımcı olamadığını belirterek, "Eğer bu olay benim oğulların kaybı ile bitecekse Kürdistan var olsun. Biz ölümü de kabul ederiz ama neden bizlere bunu yapıyorlar?" diye sordu. (Hakkari/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

83 yaşındaki Alzheimer hastası uçaktan atıldı

SONRAKİ HABER

Yüksekova'da patlama: 1 asker yaşamını yitirdi, 2 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...