14 Mart 2018 07:35

Düzce’de öğrenciler kahvaltıda yediklerinden zehirlendi

Düzce'de  kız İimam hatip Lisesi yurdunda kalan öğrenciler sabah kahvaltısında yediklerinden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Paylaş

Düzce'de  Kız İmam Hatip Lisesi yurdunda kalan öğrenciler sabah kahvaltısının ardından fenalaştı. Öğrencilerin yediklerinden zehirlendikleri ortaya çıktı.

Olay sabah 09.00 sıralarında Şıralık Mahallesi’nde bulunan Ömer Seyfettin Akdoğan Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu’nda meydana geldi. Sabah kahvaltısı sonrası fenalaşan öğrenciler durumu yurt yönetimine bildirdi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekipleri 10 öğrenciyi alarak ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bazı öğrencilerin ise ailelerine haber vererek kendi imkanları ile acil servise başvurduğu öğrenildi. Yaklaşık 20 öğrencinin yediklerinden dolayı zehirlendiği iddia edilirken, olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı. Yurda yemek sağlayan yemek şirket hakkında da soruşturma başlatıldı.

ZEHİRLENEN ÖĞRENCİ SAYISI 43'E ULAŞTI

Yedikleri kahvaltıdan sonra karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile hastaneye gelen öğrenci sayısı 43’e ulaştı. Öğrencilerinin şikayetleri üzerine Halk Sağlığı ekipleri suyla ilgili, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri yemekten numune aldı.

Hastaneye müracaat eden çocukların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. (DHA)

{{347607}}
 

ÖNCEKİ HABER

Google, Pi Günü'ne özel doodle hazırladı

SONRAKİ HABER

396 AVM’den 114'ü İstanbul’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...