13 Mart 2018 14:28

Tramvay, Topkapı'da 2 günde 2 kez raydan çıktı

Topkapı-Habipler hattında seferini yapan tramvay, Topkapı İstasyonunda raydan çıktı. Dün akşam da aynı yerde tramvay raydan çıkmıştı. 

Paylaş

Topkapı-Habipler hattında sefer yapan tramvay, Topkapı ile Fetihkapı istasyonu arasında dün akşam saat 18.00 sıralarında bir gün arayla ikinci kez raydan çıktı. Bu nedenle seferler çift yönlü olarak durduruldu. Olay yerine metro istasyonun teknik ekipleri sevk edildi. Acil müdahale aracıyla raydan çıkan tramvaya müdahale edildi. Vatandaşlar raydan çıkan tramvaydan inerek istasyona yürüdü. Ekiplerin müdahalesi sürerken Topkapı-Fetihkapı arası hariç seferler yapılmaya başlandı.  Teknik arıza sırasında tramvayda bulunan bir yolcu, "Evimize gidemiyoruz problem yaşıyoruz. Uydurmaca bir şey yaparlarsa olacağı bu, herkes yollarda perişan, İstanbul'un zaten büyük sorunu trafik" dedi.

 

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T4 Tramvay Hattında yaşanan teknik  bir arıza nedeniyle seferlerimiz Fetihkapı - Topkapı istasyonları arasında yapılamamaktadır. Teknik ekiplerimiz olaya müdahale etmektedir. T4 Tramvay Hattı Şehitlik-Topkapı istasyonları arasında devam eden bakım çalışması nedeniyle seferlerimiz Mescidi Selam- Şehitlik ve Şehitlik-Topkapı olarak yapılacaktır. Çalışma 16 Mart Cuma günü tamamlanması planlanmaktadır." denildi.

Tramvay aynı bölgede pazartesi akşamı aynı saatlerde raydan çıkmıştı.

Teknik arıza sırasında tramvayda bulunan bir yolcu, “Evimize gidemiyoruz problem yaşıyoruz. Uydurmaca bir şey yaparlarsa olacağı bu, herkes yollarda perişan, İstanbul'un zaten büyük sorunu trafik" dedi. (İstanbul/DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

MESAM’ın yeni başkanı Coşkun Sabah oldu

SONRAKİ HABER

Pi sayısı hakkında bilmeniz gereken 10 şey

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa