13 Mart 2018 11:15

BMO'da seçimleri Demokrat Bilgisayar Mühendisleri kazandı

TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası'nın 4. Olağan Genel Kurulu’nda seçimleri 794 oy alan Demokrat Bilgisayar Mühendisleri kazandı.

Paylaş

TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası'nın 4. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri, 10-11 Mart 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirildi. Cumartesi günü üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul'un ardından Pazar günü yapılan seçimlerde, Milli Bilişim Grubu'nun mavi listesinin aldığı 249 oya karşılık Demokrat Bilgisayar Mühendisleri'nin kırmızı listesi 794 oy aldı ve seçimleri kazandı. 

Mart 2016'da yapılan Oda seçimlerini de kazanarak göreve gelmiş olan Demokrat Bilgisayar Mühendisleri, bu seçimlerde de önemli bir başarıya imza atarak rakip listeye karşı büyük bir oy farkıyla seçimleri kazandı. 

Demokrat Bilgisayar Mühendisleri tarafından yapılan açıklamada, TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası'nda yönetimde olan demokrat, laik, çağdaş, toplumcu, emekten ve bilimden yana mühendislik anlayışının; bilgisayar mühendislerinden güvenoyu alarak yoluna devam edeceği belirtilerek şöyle denildi: “Demokrat Bilgisayar Mühendisleri olarak, gerek BMO'nun 3. döneminde gerekse 4. Genel Kurul ve seçimlerde bizden desteğini esirgemeyen tüm meslektaşlarımıza, değerli hocalarımıza, demokratik kitle örgütlerine ve tüm demokrat kamuoyuna teşekkür ederiz. Bize verilen bu görev ve sorumluluğun bilincinde olarak yeni dönemde aydınlanmanın ve bilimin ışığında meslektaşlarımıza ve topluma hizmet etmeye devam edeceğiz.” (HABER MERKEZİ) 
 

ÖNCEKİ HABER

TMMOB üyelerine 'Cumhurbaşkanına hakaret' cezası

SONRAKİ HABER

‘Kivi üreticilerine ürün bazlı destek sağlanmalı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...