13 Mart 2018 07:23

Fatih'te doğalgaz patlaması: 1'i bebek 4 yaralı 

İstanbul'un Fatih ilçesi, Dilmaç sokakta kazı yapılırken doğal gaz patlaması meydana geldi, 1’i bebek 4 kişi yaralandı. 

Paylaş

Fatih'te sokakta kazı yapılırken meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı.

Fatih Dervişali Mahallesi  Dilmaç Sokak'taki olay saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta kazı çalışması yapılırken doğalgaz borusu patladı. Alevler yükselirken çevrede büyük panik yaşandı. Sokaktaki bina ve araçlar hasar gördü. Kazı yapan ekipte bulunan  bir kişi ağır yaralanırken çevredeki 1'i bebek 3 kişi de hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HERKES KAÇARKEN O İZLEDİ

Patlama nedeniyle kazı yapan firmanın aracı da yandı. Alevler cep telefonu kameralarına da yansıdı. O görüntülerden birinde herkes kaçarken bir kişinin yanındaki çocukla birlikte yanan aracın yakınında durup olan biteni izlemesi dikkat çekti.

İtfaiyenin olay yerindeki çalışması devam ediyor

İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA

İGDAŞ, patlamayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Fatih Dervişali Mahallesi Dilmaç Sokak No: 64 adresinde bir altyapı kuruluşunun yaptığı kazı çalışması esnasında doğalgaz hattına zarar verilmiştir. Hatta oluşan hasar nedeniyle gaz çıkışı ve yangın meydana gelmiştir. 187 Doğalgaz Acil Hattı'na gelen ihbar üzerine İGDAŞ ekipleri olaya müdahale etmiş, gerekli güvenlik önlemlerini almış ve gaz akışını kesmiştir. Doğalgaz hattında oluşan hasarla ilgili onarım çalışması başlatılmıştır" denildi. (İstanbu/DHA)

Fatih
 

ÖNCEKİ HABER

Temelli: Kurt işaretiyle ancak Osmaniye’ye kadar gidersin

SONRAKİ HABER

Hindistan: Panelimi takarım, mücadeleme bakarım!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...