12 Mart 2018 11:49

Metin-Kemal Kahraman Şişli Kültür Merkezi’nde konser verecek

Metin ve Kemal Kahraman kardeşler, 16 Mart'ta Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak.

Paylaş

Metin ve Kemal Kahraman kardeşler, Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde dinleyicileriyle buluşacak. 16 Mart'ta düzenlenecek konserde eski çalışmalarının yeni sıra yeni çıkacak olan albümden de eserler seslendirecekler. 

Yurt içi ve yurt dışında birçok konser veren ve çok sayıda albüm, film müziği, belgesel projelerinde yer alan Kahraman kardeşler 16 Mart Cuma saat 20.30’da Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak. 

Konserde Viyolada Umut Kahraman, ve kemanda Ahmet Tirgil Kahraman kardeşlere eşlik edecek. Konserde Dün bugüne albümlerinde yer alan eserlerin yanı sıra henüz gün yüzüne çıkmamış eserlere de yer verecekler... 

Deniz Koydum Adını, Meyman, Dewrano, Xece gibi sevilen şarkılarının yanı sıra, tematik albüm repertuarlarıyla, 20 yıllık bir müzik hayatını geride bırakan Metin-Kemal Kahraman, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları ve Maviş Güneşer’in solist olarak yer aldığı, Dersim ağıtlarından oluşan ‘Şüaré Dılgırani/ Küskün Ağıtlar’ isimli, yeni bir albümü önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Albümde, Dersim’in siyasi tarihinden kesitleri ağıtlar yoluyla özetleyen bu albümde, Çanakkale Savaşı, Rus Harbi, 1938 katliamı, Kore Savaşı gibi sarsıcı toplumsal gelişmeler karşısında Dersim’in siyasi duruşuna açıklık getiren ağıtlara yer veriliyor. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Çalışma Bakanlığı'na milyonlarca şikayet yağdı

SONRAKİ HABER

CHP’li Erdem: İslam adına konuşanların güncellenmesi gerekir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...