11 Mart 2018 12:39

Oğlu kazada ölen baba görgü tanığı arıyor

İzmir Karşıyaka’da yaşanan trafik kazasında oğlunu kaybeden Mustafa Şirinkoyuncu, şüpheleri ortadan kaldırmak için görgü tanığı arıyor.

Paylaş

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde trafik kazasında ölen 22 yaşındaki Burak Şirinkoyuncu’nun babası Mustafa Şirinkoyuncu, kazanın oluş şekli konusunda şüpheleri bulunduğunu, oğlunun kullandığı motosikletin bir araç tarafından sıkıştırılmış olabileceğini belirterek, görgü tanığı aradığını söyledi.

Kaza, geçen 21 Şubat günü saat 03.00 sıralarında Altınyol Caddesi Deniz İkmal Destek Komutanlığı yakınlarında meydana geldi. Konak’tan Karşıyaka yönüne giden Burak Şirinkoyuncu yönetimindeki motosiklet, belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak, refüjdeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola fırlayan Şirinkoyuncu yaralandı. Şirinkoyuncu, diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Kafa tasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu tespit edilen Şirinkoyuncu, yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Burak Şirinkoyuncu’nun babası Mustafa Şirinkoyuncu, olaydan 2 gün sonra kaza yerine gitti. Baba Şirinkoyuncu, kazanın meydana geldiği yolun oldukça geniş olduğunu, keskin bir viraj bulunmadığını ve yoldaki trafiğin yoğun olmaması nedeniyle oğlunun kaza yapma ihtimalinin güç olduğunu belirtti. Şirinkoyuncu, “Ben kesin bir araç sıkıştırmıştır demiyorum, ama öyle bir durum varsa da bunu yapanın cezasını çekmesini istiyorum. Çünkü kazanın gerçekleştiği saat 03.00. Yol boşsa, yolun da 3 şeritlik olduğu hesaba katılırsa, bu kazanın olma ihtimalini düşük buluyorum. Olay yerinde dükkan olmadığı için herhangi bir güvenlik kamerası görüntüsü bulamadım. Yetkililerden, MOBESE kameralarının dikkatlice incelenmesini ve bana da gösterilmesini istiyorum” dedi.

Sosyal medyadaki hesaplardan da kazayı görenlerin kendisine ulaşmasını istediği yönünde bazı paylaşımlarda bulunan baba Şirinkoyuncu, görgü tanığı bulunması ya da MOBESE kameralarının incelenmesi ve kendisine de gösterilmesi durumunda içindeki şüphenin son bulacağını söyledi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Hekimler Tıp Haftası’nda buluştu: Hamzaoğlu’ya özgürlük

SONRAKİ HABER

Öğrenciler artan baskılardan şikayetçi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa