10 Mart 2018 17:55

Yoğun sis nedeniyle İstanbul'da vapur seferleri iptal oldu

İstanbul'da yoğun sis nedeniyle bütün vapur seferleri iptal oldu. Özellikle akşam saatlerinde Marmaray'da yoğunluk yaşandı, uzun kuyruklar oluştu.

Paylaş

Şehir Hatları A.Ş'nin İstanbul'u etkisi altına alan yoğun sis nedeniyle bütün vapur seferlerini iptal etmesinin ardından, Sirkeci ve Üsküdar Marmaray istasyonlarında yoğunluk yaşandı. Özellikle Sirkeci Gar istasyonunda yolcular saatlerce uzun kuyruklarda bekledi. Yoğunluk nedeniyle gruplar halinde istasyondan içeri alınan bazı vatandaşlarla güvenlik görevlileri arasında tartışmalar yaşandı.

Yoğunluk nedeniyle istasyon girişinde bekleyen bir yolcu, "Uzun süredir bekliyoruz. İlk başta vapura gittik. Vapur seferleri de olmadığı için yoğun bir kalabalık oluştu. Sis de açılacak gibi değil. Bizler de böyle sıranın bize gelmesini bekliyoruz, gelince bineceğiz. İçeriye de yavaş yavaş alıyorlar" diye konuştu.

Eşi ve çocuklarıyla bekleyen bir diğer bir yolcu ise "Önce vapura gittik, iptal olduğunu görünce Marmaray'la ulaşalım dedik. Burada da izdiham olunca çocuklarla bekliyoruz" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Dışişleri Bakanlığından İsrail'e kınama

SONRAKİ HABER

TAYAD’lı Aileler tek tip elbiseye karşı Silivri’ye yürüyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...