10 Mart 2018 14:33

Balıkesir Karesi'de CHP ilçe binasına silahlı saldırı

Balıkesir Karesi'de bulunan CHP İlçe Örgütü binasına, kimliği belirsiz kişi veya kişiler silahlı saldırıda bulundu, olay sonucu can kaybı yaşanmadı.

Paylaş

Dün gece saatlerinde Balıkesir/Karesi İlçe Başkanlığı binasına pompalı tüfekle saldırı gerçekleştirildi. Olay sırasında binada kimsenin olmadığı belirtildi.

Sabah CHP Karesi İlçe binasını açmak için giden partililer, binanın kurşunlandığını fark etti. İlçe binasının 150 metre yakınında polis karakolu ve birçok devriye aracının sürekli olarak bulunmasına rağmen saldırganların olayı rahatlıkla gerçekleştirmeleri şaşkınlık yarattı. Sabah CHP üyelerinin ihbarda bulunması üzerine polis parti binasına geldi.

CHP Balıkesir Karesi ilçe binasına saldırı gerçekleştirildi (Fotoğraf: EVRENSEL)
CHP Karesi ilçe binasına yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından binanın camları ve duvarlarında hasar oluştu (Fotoğraf: EVRENSEL)

CHP İLÇE BAŞKANI YILMAZ: POLİSİN SÜREKLİ OLDUĞU BİR ALAN

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın "50 metre aşağıda AKP binasının olduğu, sürekli polisin nöbet tuttuğu, 150 metre yukarıda polis karakolunun olduğu binamıza dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahla ateş edildi. İlçe binamızın camında ve duvarlarında birden fazla saçma izinin olduğu görülüyor. Bunun sorumluları bir an önce hesap vermeli ve gereken yapılmalıdır. Haksızlıklara ve saldırılara hiçbir şekilde boyun eğmeyeceğiz. Günümüz saldırı düzeninde bir tek üyemizin burnu kanarsa hesabını soracağız. CHP ailesine geçmiş olsun" dedi. (Balıkesir/EVRENSEL)

CHP Balıkesir Karesi ilçe binasına silahlı saldırı (Fotoğraf: EVRENSEL)
Saldırının yaşandığı gecenin ertesinde yolda boş saçma kovanları görüldü (Fotoğraf: EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Oyuncu Ercan Yazgan toprağa verildi

SONRAKİ HABER

Seslendirme sanatçısı Nur Subaşı hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...