08 Mart 2018 11:01

Emrah Serbes: Kazadan önce değil, sonrası alkol aldım

İzmir’de üç kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası nedeniyle tutuklanan yazar Emrah Serbes, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.

Paylaş

Emrah Serbes, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasını yaparken ağlayan Serbes, arabasında bulunan alkol şişeleri için “Olay sırasında alkol almadım. Kazadan sonra İstanbul’a hastaneye giderken yolda alkol aldım” dedi.

Habertürk gazetesinden Neşet Dişkaya’nın aktardığına göre, İzmir 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma 14:00’te başladı. 22 buçuk yıla kadar hapsi istenen Serbes, aylık gelirinin 7 bin lira olduğunu söyledi ve savunma sırasında ağladı.

Savunmasında, üzerinde çalıştığı projeyi bitirince tatile çıkmaya karar verdiğini anlatan Serbes “Önce Yalova’ya annemin yanına gitmeye karar verdim. Ancak kendime tuttuğum şoför Kenan Doğru ile Bodrum’a gitmeyi kararlaştırdık. Olay sırasında alkol almadım. Kazadan sonra İstanbul’a hastaneye giderken yolda alkol aldım. Kaza öncesi araçta soğuk kahve içtim. Araçta bulunan viski şişesini Bodrum Gümüşlük’te içmek için aldım” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya’da Gabriel’e dışişleri bakanlığı verilmedi

SONRAKİ HABER

8 Mart'ta sağlık emekçisi kadınlara güvenlik şiddeti 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...