08 Mart 2018 06:12

Kortlara dönen Serena Williams’tan 8 Mart vurgusu

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kortlara dönen Serena Williams, 'Geri dönüşüm için daha iyi bir gün olamazdı' dedi.

Paylaş

Tenis tarihinin en büyük yıldızlarından Serena Williams, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kortlara dönmesini “Geri dönüşüm için daha iyi bir gün olamazdı” ifadesiyle değerlendirdi.

Geçtiğimiz yıl hamile çıktığı 2017 Avustralya Açık finalini ablası Venus Williams karşısında kazanan Serena Williams, 6 ay önce bebeğini dünyaya getirdiği doğum sırasında akciğer embolisi geçirmişti. Yaşadığı ciddi rahatsızlığa rağmen kortlara döneceğinden emin olduğunu söyleyen 36 yaşındaki tenisçi, bugün karşılaşacağı Kazak rakibi Zarina Diyas’la maçı öncesi heyecanını Instagram hesabından paylaştı. Williams, “Artık resmileşti! Geri döndüm” diye başlayan mesajında kızını doğurduktan sonra ilk profesyonel maçına çıkacağını hatırlattı.  8 Mart’a vurgu yapan Williams, “Geri dönüşüm için daha iyi bir gün olamazdı” dedi. 

Serena Williams, kariyeri boyunca 23 kez grand slam şampiyonluğu yaşadı ve bu alanda Açık Tenis tarihinin rekorunu elinde bulunduruyor. (SPOR SERVİSİ) 

ÖNCEKİ HABER

Ekonomi yavaşlama sinyalleri veriyor

SONRAKİ HABER

İsveç’teki Türkçe tercümanlarına ‘casusluk’ suçlaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...