18 Ağustos 2012 08:46

Heyete karakol engeli

HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesine bağlı Bostancık (Golord) köyünün Kamışlı Karakolu tarafından bombalanması sonrasında, köyde inceleme yapmak için köye gitmek isteyen siyasi parti temsilcileri, askerler tarafından engellendi.Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dün gece saatlerinde Kamışlı (Sineva) Karakolu tara

Heyete karakol engeli
Paylaş

HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesine bağlı Bostancık (Golord) köyünün Kamışlı Karakolu tarafından bombalanması sonrasında, köyde inceleme yapmak için köye gitmek isteyen siyasi parti temsilcileri, askerler tarafından engellendi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dün gece saatlerinde Kamışlı (Sineva) Karakolu tarafından top atışlarına hedef olan Bostancık (Golord) köyünde inceleme yapmak isteyen BDP ve DTK Eş Genel Başkanları, BDP’li milletvekilleri, HDK, ESP, EMEP ve ÖDP’nin de aralarında olduğu siyasi parti temsilcilerinin aralarında bulunduğu heyet, Kamışlı Karakolu önünde durduruldu. Burada heyetle görüşen karakol komutanının, Kamışlı Karakoluna bağlı askeri tarafından yapılan yol kontrolü sırasında patlama meydana geldiğini ve bir uzman çavuşun ağır yaralandığı bilgisi verildiği öğrenildi. Heyet, olay yerinde incelemeler yapıldığı ve bu nedenle geçişlerine izin verilmeyeceği söylendi. Heyetin karakol önündeki bekleyişi sürdürülürken, uzman çavuşun kaldırıldığı iddia edilen Yüksekova Devlet Hastanesine şu ana kadar yaralı hiç bir askerin getirilmediği öğrenildi. (HAKKARİ)

ÖNCEKİ HABER

Kıdem tazminatının gaspı rafa kalktı

SONRAKİ HABER

Akdenizli kısa filmciler Altın Koza’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...