18 Ağustos 2012 07:55

Aygün: Duygusallıkla konuşmuş olabilirim

CHP Dersim Milletvekili Hüseyin Aygün, serbest bırakılmasından sonra yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, “O sırada 2 gündür ayrı olduğum aileme, çocuklarıma kavuşmanın verdiği bir duygusallıkla da konuşmuş olabilirim. Bundan sonra daha dikkatli ve serinkanlı kavramlar kullanmamın iyi olacağını düşünüyorum” değ

Aygün: Duygusallıkla konuşmuş olabilirim
Paylaş

‘ÜSLUP KONUSUNDA UYARILDIM’

Aygün, Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile serbest kaldıktan sonra birkaç kez telefonla görüştüğünü söyledi. Aygün, Kılıçdaroğlu’nun kendisini kullandığı üslup konusunda uyardığını ifade etti.

Uyarının ardından Aygün, Kılıçdaroğlu’ya “isterse siyaseti bırakabileceğini” söylediğini ancak Kılıçdaroğlu’nun bunu kabul etmediğini de sözlerine ekledi.

‘ÖZÜR DİLENECEK BİR DURUM YOK’

Özür dilemesini gerektirecek bir durum olmadığını söyleyen Aygün, “Benim tek isteğim barış. Ben 14 yaşındayken bu sorun vardı. Şimdi kızım 16 yaşında bu sorun hâlâ var. Bu savaş 30 yıl daha sürmemeli. Çocuklarımın barış içinde yaşamasını istiyorum. O sözleri biraz empati yapılsın diye söyledim” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

SGK çalışanlarına bayram kazığı

SONRAKİ HABER

Kayseri İşçi Gündemi’nin 8.sayısı çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa