04 Mart 2018 19:57

Konyaspor'da Şifo Mehmet dönemi bitti, Sergen Yalçın geldi

Atiker Konyaspor, Yeni Malatyaspor karşısında Konya'da alınan mağlubiyet sonrası Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdı ve Sergen Yalçın ile anlaştı.

Paylaş

Atiker Konyaspor, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yolları ayırdıktan sonra takımın başına geçmesi için Sergen Yalçın ile anlaştıklarını duyurdu.

Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanan maçta Yeni Malatyaspor'a Konya'da 0-1 mağlup olan Konyaspor, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile olan anlaşmalarını karşılıklı feshettiklerini duyurmuştu. Konyaspor tarafından yapılan açıklamada "Atiker Konyaspor’umuz için en uygun ismi takımımızın başına getirmek için girişimlerimiz başlamış bulunmaktadır. En kısa sürede kararımızı verip hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray maçına yeni teknik direktörümüzle çıkmayı hedefliyoruz" denilmişti.

ÖZDİLEK: KAFAYI ÖNE EĞMEYE GEREK YOK

Özdilek, mağlup ayrıldıkları maçtan sonta yaptığı açıklamada "Maçı kaybetmek üzüntü verici ve çok enteresan bir maç oldu. İyi savunma yapan bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk, öyle de oldu. Ona rağmen Jahovic ile 2, Eto'o ile 1 çok net pozisyon bulduk ama golü bulamadık. İkinci yarı kenarlardan hızlı oyuncuları oyuna alarak pozisyon alabilir miyiz dedik, ama maalesef beklediğimiz bu üretkenliği sağlayamadık. Berabere bitebilir derken bir gol yedik. Psikolojisi kolay olan bir maç değildi. Moral olarak üzüldüm. Bu takımda travma yaratabilir mi, buna bakacağız. Geride 10 haftamız kaldı. Konyaspor, 10 haftada bunun üstesinden gelebilecek güce sahip. Takımı daha iyi yere getirmek için, birlik içinde olunması lazım. Kafayı öne eğmeye gerek yok. Daha iyi mücadele etmemiz lazım" dedi.

SERGEN YALÇIN DÖNEMİ

Kulüpten yapılan son açıklamada ise Özdilek'in ayrılması ile boşalan göreve yine Beşiktaş'ta oynamış olan Sergen Yalçın'ın getirildiği belirtildi ve "Yönetim Kurulumuz bu akşam gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar prensipte anlaşmıştır. Sergen Yalçın salı günü takımımızın başında antrenmana çıkacaktır" denildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ankara'daki ABD Büyükelçiliği'ne güvenlik uyarısı

SONRAKİ HABER

Sanal alemin yeni fenomeni: Doğu Ekspresi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...