Özel anaokulunda bir çocuk öğretmenin şiddetine uğradı

Manisa’da bulunan özel bir anaokulunda bir çocuk, yaramazlık yaptığı iddiasıyla 2 öğretmenin şiddetine maruz kaldı.

04 Mart 2018 14:11
Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir özel anaokulunda, 2 öğretmen, yaramazlık yaptığı gerekçesiyle bir öğrenciyi kollarından tutarak, şiddet uyguladı. Olay anı, güvenlik kameralarına yansırken, S.G. ile A.G. isimli öğretmenlerin anaokulundaki işine son verildi. Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, öğretmenler ve anaokulu hakkında soruşturma başlatılacağını söyledi.

Olay, 2 Mart Cuma günü, Turgutlu'da 3- 6 yaş grubundaki çocuklara eğitim verilen özel anaokulunda meydana geldi. Yaramazlık yaptığı ileri sürülen anaokulu öğrencisi, 2 öğretmeni tarafından kollarından tutularak, şiddet gördü. Çocuk, daha sonra arşiv odasına kilitlendi. Olaya ilişkin anlar, kurumdaki güvenlik kameralarına yansıdı. Anaokulundaki kamera kayıtları incelenirken, olaydan haberdar olan öğrencinin velisi N.Y., polise başvurdu. İhbar üzerine polis, kamera kayıtlarında çocuğa kötü davrandığı görülen öğretmenler S.G. ile A.G.'nin ifadesine başvurdu. Öğretmenlerin kurumdaki işlerine ise son verildi.

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ölmez, konuyla ilgili öğretmenler ve anaokulu hakkında soruşturma başlatılacağını belirtti.

'BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM'

Kötü muamele gören öğrencinin velisi N.Y., “Ben, babasıyla ayrı olduğum için her zorluğa göğüs gererek, çocuğumu tek başıma büyüttüm. Okulda yaşanan bu olay karşısında sessiz kalmayarak, bu işin peşini bırakmayacağım” diye konuştu.

Manisa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necmettin Okumuş ise ailenin konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Ailenin savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu öğrendik. Biz de müdürlük olarak kurum özel olduğu için 2 öğretmenin görevlerine hemen son verdik. 5 Mart Pazartesi günü ise kurum hakkında soruşturma başlatıyoruz.” (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

‘Vosvos Sevenler’ çocuk istismarını protesto ettiler

SONRAKİ HABER

22 mera kiraya çıkarıldı, muhtarlar tepkili

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...