03 Mart 2018 11:28

Kars’ta iki aile çatıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Kars’ta aralarında husumet bulunan iki aile bireyleri arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı

Paylaş

Kars’ta aralarında husumet bulunan iki aile bireyleri arasında kent merkezinde silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 6 kişi de yaralandı. 

Olay, saat 12.30 sıralarından Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki aileleri arasında cadde ortasında silahlı kavga çıktı. Silah sesleri üzerine olay yerinde sağlık ekipleri ile çevik kuvvet ve özel harekat polisleri sevk edildi. Çatışma sonrası vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanan H.Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, 1'i ağır 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. 5 yaralı ambulanslarla Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, E.A. ise yaralı şekilde olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olay yerini şerit çekerek meraklı kalabalığı dağıtmak için yoğun çaba harcadı.

Polis, kentin giriş ve çıkışlarında zanlıların kaçma ihtimali üzerine önlemler alınırken, Harakani Devlet Hastanesi’nde de geniş güvenlik önlemleri oluşturuldu. Yurt dışına kaçma ihtimali olan olayın şüphelilerinin yakalanması için gümrük kapılarında bilgi verildi. Polis olayın şüphelilerini ele geçirmek için çalışmalarını üst seviyeye çıkardı. Olay yerindeki çok sayıda boş kovan ise çatışmanın şiddetini gözler önüne serdi.

KAÇAN 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kent merkezinde çıkan silahlı çatışmaya karışan 9 kişi, polis tarafından yakalandı. Bir kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı kavgaya, bir hafta önce meydana gelen tartışmanın neden olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındığı belirtildi. Olayda yaralanan S.Ç., R.Ç., N.Ç., U.Ç., O.Ç., Ç.K. ve Ö.M.'nin hastanedeki tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Muhalif hekimlere soruşturma engeli sürüyor

SONRAKİ HABER

KESK: Emekçinin ihtiyacı savaş değil barıştır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...