03 Mart 2018 08:13
Son Güncellenme Tarihi: 03 Mart 2018 10:10

İstanbul fırtına, dolu ve yağmura tutuldu

İstanbul'da dolu ve sağanak yağmur etkili oldu. Üsküdar-Eminönü vapur seferleri fırtına nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi.

Paylaş

Taksim Meydanı'nda önce fırtına ardından dolu ve sağanak yağmur etkili oldu.

Bir anda dolu ve sağanak yağmura yakalananlar ne yapacaklarını şaşırdı. Bir çok kişi meydandaki tramvay durağına sığındı. Koşarak ilerlemeye çalışanlar ıslanmaktan kurtulamadı. Meydandaki seyyar tezgahı bulunanlar da hızla sığınacak yer aradı.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Marmara Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Üsküdar-Eminönü vapur seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. İskeleye gelenler, görevliler tarafından ve anonslar yapılarak uyarıldı. Üsküdar sahilde yürüyüş yapanlar ise fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı. Denizde oluşan dalgalar kıyıyı vurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün yaptığı uyarıda, "Marmara denizinde rüzgarın günün ilk saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor" demişti.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bugün İstanbul'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, il genelinde yer yer kuvvetli (20-40 Kg/m2) olması beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, lokal dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denilmişti. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Durdurulup aranan kamyonette yavru aslan çıktı

SONRAKİ HABER

Kocaeli'de çocuklarla etkili iletişim semineri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa