02 Mart 2018 17:00

Maltepeliler ilkbaharı sanatla karşılıyor

Maltepe Belediyesi’nin Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’ndeki mart ayı kültür-sanat etkinlikleri başladı.

Paylaş

Maltepeliler ilkbaharı tiyatro, konser ve sergi etkinlikleriyle karşılıyor. Maltepe Belediyesi’nin Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’ndeki mart ayı kültür-sanat etkinlikleri, karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu ve aile bireylerinin eserlerinin yer aldığı “Ayrancıoğlu” isimli karikatür sergisinin dün yapılan açılışıyla başladı. Defne Tercan ve Emre Kulaç’ın “Simbiyoz”, Sanatsal Hobi Merkezi’nin “Tuana Karma Resim Sergisi”, İstasyon Sanat Akademisi’nin “Büyük ve Geniş Sessizlik…” isimli resim sergileri de ay boyunca, sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

AŞIK VEYSEL ANILACAK

Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu Erdal Erzincan, halk ozanı Aşık Veysel’in 45. ölüm yıldönümü nedeniyle 21 Mart Çarşamba günü düzenlenecek anma programında TSKM’de sahne alacak. Geleneksel Türk müziği ile çeşitli dünya müziklerini sentezleyen çalışmalara imza atan Mehmet Refik Kaya da, “Sanat ile Bir Ömür” isimli konseriyle müzikseverlerin karşısına çıkacak.  

TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, 23-28 Mart tarihlerinde “Tiyatro Günleri”  ile kutlanacak. Haldun Dormen’in yazıp oynadığı, Kerem Atabeyoğlu, Ruhsar Öcal, Almila Uluer’in de sahne alacağı “Bir Zamanlar Gazinoda” isimli komedi oyunu da mart ayı etkinliklerinde, tiyatro severlerle buluşacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Garzan’dan çıkarılan cenazeler ailelere teslim edilmeli’

SONRAKİ HABER

Silah satışı yapan dükkanda patlama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa