01 Mart 2018 13:12

Dini eğitim için gönderilen çocuk, istismara uğradı

Almanya'da yaşayan bir ailenin 17 yaşındaki çocukları, dini eğitim alması için teslim ettikleri Abdülaziz A. tarafından istismar edildi.

Paylaş

Almanya'da yaşayan bir aile, uyuşturucu kullanan 17 yaşındaki çocukları M.T.K’nin bağımlılıktan kurtarmak için dini eğitim almasını istedi. Ailenin din eğitimi vermesi için çocuğunu teslim ettiği Abdülaziz A, çocuğa cinsel istismarda bulundu.

Bursa’da dini eğitim verdiğini söyleyen Abdulaziz A. (40) ile tanışan aile, M.T.K’yi ona teslim etti. Abdülaziz A, M.T.K’ye iddiaya göre 3 kez cinsel istismarda bulundu. Abdulaziz A, ertesi sabah kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı. Birinci kattaki evin penceresinden atlayarak kurtulan M.T.K, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan Abdulaziz A, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandıAbdulaziz A. ise ifadesinde, M.T.K’nin ailesinin kendisinden dini eğitim vermesi için yardım istediklerini belirtip, “Onlara yardım için söz verdim. Çocuğu Bursa’ya getirdim. O gece ablamın evinde kalması için teklifte bulundum, kabul etti. Sonra rızası ile cinsel ilişkiye girdim” diyerek istismarı kabul etti.

Abdulaziz A, hakkında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak’ suçlarından toplam 46 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Çağlayan’da iş hanında yangın: İşçiler çıkarıldı

SONRAKİ HABER

Afrin operasyonunda 41. gün: 8 asker yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa