28 Şubat 2018 14:52

Manisa'da Niobe Ödülü Cengiz Bektaş'a verildi

Gazetemizin de yazarlarından olan Mimar Cengiz Bektaş, onur konuğu olarak katıldığı Manisa Şiir Günleri etkinliğinde Niobe Ödülünün sahibi oldu.

Paylaş

Manisa Şiir Günleri etkinliği Manisa İkiz Kulelerde gerçekleştirildi. Etkinliğe çok sayıda sanat sever ve şiir dostları katıldı. Işıl Soğukpınar'ın sunumuyla gerçekleştirilen program, Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Mesut Barış’ın seslendirdiği türkülerle devam etti. Programa davetli şairlerin şiirlerini seslendirmesinden sonra gazetemizin de yazarlarından olan Mimar ve programın onur Konuğu Cengiz Bektaş ile şiir, edebiyat, mimarlık ve köy enstitüleri üzerine söyleşi gerçekleştirildi. 

Programın son bölümünde ise ödül törenine geçildi. Bu yıl Niobe Ödülü Cengiz Bektaş'a, Emek Ödülü Yazar Hüseyin Yurttaş'a, Eğitim, Kültür ve sanat Ödülü Yazar Mevlüt Kaplan'a verildi. Programda şiirlerini okuyan şairlere de teşekkür plaketleri takdim edildi. Manisa Şiir Günleri- etkinliği anı fotoğrafı çekimi ve şairlerin kitaplarını imzalamaları ile sona erdi. Şiir Günleri etkinliğine Cumhuriyet Halk Partisi Manisa eski milletvekili Sakine Öz, YKKED Genel Başkanı Prof. Dr. Kemal Kocabaş, YKKED Genel Merkez Yöneticileri, SipilGroup Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve üyeleri katıldı. (Manisa/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İhraçlar sağlığı olumsuz etkiliyor

SONRAKİ HABER

Ahmet Altan’a 5 yıl 11 ay hapis cezası verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa