Adana’da çocuğun istismarı davasında sona yaklaşılıyor

Adana'da 15 yaşındaki kız çocuğunu 4 yıl boyunca taciz eden apartman görevlisinin yargılandığı dava diğer bir tanığın dinlenmesi için ertelendi.

28 Şubat 2018 11:47
Son Güncellenme Tarihi: 28 Şubat 2018 12:42
Paylaş

Adana’nın Güzelyalı Mahallesi’nde apartman görevlisinin 15 yaşındaki kız çocuğunu 4 yıl boyunca taciz ettiği belirtilen 60 yaşındaki Apartman Yöneticisi C.S.'nin “Çocuğun cinsel istismarı ve basit tehditle” yargılandığı davanın 3’üncü duruşması görüldü. Tanıkların dinlenmesi ile devam eden duruşmada sanığın ev hapsinin devamına karar vererek son bir tanığın dinlenmesi için duruşma 11 Mayıs tarihine ertelendi. 

OLAYIN DUYULMASININ ARDINDAN KENDİSİNDEN PARA İSTENDİĞİNİ İDDİA ETMİŞ

Duruşmada dinlenen çocuğun arkadaşı olay duyulmadan önce C.S. tarafından istismar edildiğini kendisine anlattığını söyledi. Sanığın talebi ile dinlenen tanık ise sanık C.S.’nin kendisine çocuğun ablasının kendisinden para ve elbise almasını talep ettiğini, almazsa böyle bir iftira atacağını söylediğini ifade etti. 

‘TANIK İFADELERİ ÇOCUĞUN ANLATININI DOĞRULUYOR’

Sevil Aracı

Duruşma sonrası görüştüğümüz müşteki avukatı Sevil Aracı, sanığın talep ettiği tanığın anlattıklarının olay duyulmasından sonra gerçekleştiğini belirterek olayın duyulması üzerine suçunu örtmek için sanığın için bu yalana baş vurduğunun açık olduğunu söyledi.  Bu duruşmada çocuğun yaşadıklarını anlattığı arkadaşının ve bir komşusunun da dinlendiğini ifade eden Aracı, “Onların anlatımlarından da aslında çocuğun anlattıklarının gerçek olduğunun ortaya çıktığı kanaatindeyiz. Arkadaşına olayı ortaya çıkmadan daha önce anlatmış olması ve arkadaşının da kendi annesine bu durumdan bahsetmiş olması çocuğun anlatımlarını daha da doğrulamış oldu” dedi. Delillerin toplandığını, önümüzdeki celse ya da sonraki celsede karar çıkmasını beklediklerini dile getiren Aracı, kararın sanığın cezalandırılması yönünde olacağını düşünüyoruz. Şimdiye kadar toplanan delilerden olayın gerçekleştiği anlaşılıyor” dedi. (Adana/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Hacettepe Üniversitesinde servislere kısıtlama

SONRAKİ HABER

Üsküdar’da Ensar ve TÜGVA’ya tahsisler protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...