25 Şubat 2018 07:12

Afrin operasyonunun 37. günü

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik operasyonu 37. gününde devam ediyor. Genelkurmay Başkanlığı 1 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), 20 Ocak'ta başlattığı Afrin operasyonu, 37. gününde devam ediyor. Doğan Haber Ajansı, TSK ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birliklerinin YPG kontrolü altındaki bölgelerin uçak ve ateş destek vasıtalarıyla baskı altına alıdığını aktardı.

Öte yandan sağanak TSK tarafından yapılan açıklamada, "Bu sabah itibarıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2018'e yükseldi" denildi.

1 ASKER HAYATINI KAYBETTİ

Genelkurmay başkanlığı, Afrin kırsalında yürütülen operasyonlarda 1 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı. 37. gününe girilen harekatta hayatını kaybeden asker sayısının 34 olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklaması şöyle:

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 24 Şubat 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlarda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz" (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

JES'i durduran kadınlar: Asıl mücadele şimdi başlıyor

SONRAKİ HABER

Cinsel istismar sanığı öğretmene 36 yıl hapis

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...