17 Ağustos 2012 06:30

Kılıçdaroğlu: Kendi görüşü, yanlış bulmuyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK tarafından serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamaları nedeniyle kimi CHP’lilerin tepkisini çeken Hüseyin Aygün’le ilgili konuştu.Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Aygün’ün açıklamalarının partigörüş&uu

Kılıçdaroğlu: Kendi görüşü, yanlış bulmuyorum
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK tarafından serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamaları nedeniyle kimi CHP’lilerin tepkisini çeken Hüseyin Aygün’le ilgili konuştu.

Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Aygün’ün açıklamalarının parti
görüşü olmadığını ama yanlış bir şey de söylemediğini belirtti. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

‘PARTİ GÖRÜŞÜ DEĞİL’

“Aygün yaşadıklarını anlatıyor. Kaçırılan bir milletvekilinin yaşadıklarını anlatmasında ne var? Bu anlatım parti ile alakalı değil. Parti ile alakalı bir duruş değil. Bu bir CHP söylemi de değil. Sanki CHP söylemi gibi anlatmak yanlış, söylem CHP söylemi değil. Ama yanlış da bulmuyorum. Şimdi onun kaçırılmasını, bir milletvekilinin kaçırılmış olmasını, bunun milletvekili ve Türkiye üzerindeki travmasını düşünmeden bunları yapmak, konuşmak, bütün bunlar yanlış.

‘AYGÜN’ÜN ARKASINDAYIM’

Buradan CHP’yi parçalama girişimi yapılmak isteniyor. Bunu başaramazlar. Milletvekilimizin arkasındayım. İnsani bir duruş ve anlatım gerçekleştirmiştir.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İş bıraktılar, talepleri karşılandı

SONRAKİ HABER

DİSK direnişçi işçileri ziyaret etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa