16 Ağustos 2012 10:35

Bir yıllık benzin masrafları 454 bin lira!

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, komisyon başkanlarına tahsis edilen makam araçlarının bir yıllık yakıt masraflarını sordu. TBMM Başkan Vekili Mahmut Sağlam imzalı verilen yanıtta, masrafın 454 bin lira olduğu ortaya çıktı. Liderliği ise AKP’li bir vekil aldı! Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Zeynep Armağan Uslu&rs

Bir yıllık benzin masrafları 454 bin lira!
Paylaş

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, komisyon başkanlarına tahsis edilen makam araçlarının bir yıllık yakıt masraflarını sordu. TBMM Başkan Vekili Mahmut Sağlam imzalı verilen yanıtta, masrafın 454 bin lira olduğu ortaya çıktı. Liderliği ise AKP’li bir vekil aldı! Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Zeynep Armağan Uslu’nun, 30 bin 887 liralık devlete benzin faturası çıkarttığı açıklandı. Uslu AKP’nin Şanlıurfa milletvekili olarak parlamentoda görev alıyor.

Tanal’ın önergesine verilen bu yanıt, Meclis ihtisas ve uluslararası komisyon başkanları için aylık 2 bin lira bedelle kiralanan 28 makam aracı için meclis bütçesinden 1 yılda 454 bin liralık harcama yapıldığını ortaya koydu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Sürgün, işkence ve taciz iddiaları Adalet Bakanı’na soruldu

SONRAKİ HABER

Hüseyin Aygün ifade verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...