12 Şubat 2018 00:46

'Afrin operasyonunu aşağıladı' diyerek darbettiler

Düzce E Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan iki mahkum, Afrin'e yönelik askeri operasyonu aşağıladığını iddia ettikleri başka bir mahkumu darbetti.

Paylaş

Düzce E T Tipi Kapalı Cezaevinde iki mahkum, "Afrin'e yönelik operasyonu aşağıladığını" iddia ettikleri bir mahkumu darbetti. Saldırı sonucu kafatası kırılan mahkum tedavi altına alındı.

Düzce T Tipi Kapalı Cezaevinde meydana gelen olayda B.U. ve Ş.K. isimli mahkumlar aynı koğuşta kaldıkları A.Z.B. isimli mahkumu darbetti. B.U. ve Ş.K, televizyon izlendiği sırada A.Z.B'nin Afrin'e yönelik askeri operasyonu aşağıladığını, bunun üzerine kendisini uyardıklarını ancak uyarılarına rağmen A.Z.B adlı mahkumun söylemlerine devam ettiğini iddia ederek A.Z.B'yi darbettiklerini söyledi.

Başının arkasına darbe alan A.Z.B ise Afrin'e yönelik operasyon konusunda aynı görüşte olmadıklarını, bu nedenle iki mahkumun kendisini dövdüğünü belirtti. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan A.Z.B'nin kafatasında kırık olduğu belirlendi ve tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kocaelili emekçiler: Çocuğuma okul harçlığı veremiyorum

SONRAKİ HABER

'Çılgın proje' Kanal İstanbul: Bu şehir bu yükü taşıyamaz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...