10 Şubat 2018 21:02

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta heyecanı sürüyor. Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki kritik maçta bu akşam lider Medipol Başakşehir’e konuk oluyor.

Paylaş

Süper Lig 21. hafta kapsamında lider Medipol Başakşehir, zirve mücadelesi içerisinde yer alan Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu ve Suat Arslanboğa üstlenecek.

Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig’de bu akşam 20. kez karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor beraberliği ile galibiyet serisini yitiren 43 puanlı Medipol Başakşehir, en yakın rakibi Galatasaray’ın 2 puan önünde haftaya lider giriyor. Son dört maçında 3 beraberlik alan sarı-lacivertiler ise Medipol Başakşehir’in 5 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı Medipol Başakşehir, 3-2 kazanmıştı.

İKİ TAKIMDA DA ÖNEMLİ EKSİKLER BULUNUYOR

Fenerbahçe’de sakatlıkları süren Martin Skrtel, Vincent Janssen ve İsmail Köybaşı, takımlarını yalnız bırakırken, Medipol Başakşehir’de de kart cezalısı Emre Belözoğlu forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli ekipte üçer sarı kartı bulunan Hasan Ali Kaldırım ve Roberto Soldado, Medipol Başakşehir karşılaşmasında da kart görmeleri durumunda 22. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Sakatlığını atlatan Brezilyalı Orta Saha Oyuncusu Giuliano Victor de Paula’nın, kadroda olması bekleniyor.

Başakşehir’de, Brezilyalı Orta Saha Oyuncusu Marcio Mossoro’nun, Fenerbahçe karşısında forma giyip giyemeyeceği ise maç saatinde netlik kazanacak. Eljero Elia’nın ise maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

FENERBAHÇE İÇİN ZORLU DEPLASMAN

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir’i deplasmanda yenmekte zorluk çekiyor.Sarı-lacivertliler, Başakşehir karşısında ligdeki son deplasman galibiyetini 27 Kasım 2010’da 1-0’lık skorla almıştı. Bu karşılaşmadan sonra deplasmanda oynanan 5 müsabakadan Fenerbahçe, 4 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrıldı, galibiyete hasret kaldı. Ayrıca Fenerbahçe, Başakşehir’in yeni stadında oynadığı 4 resmi maçı da kazanamadı. Başakşehir Fatih Terim Stadında bugüne dek iki takım Süper Lig’de 3,  Türkiye Kupası’nda ise 1 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Medipol Başakşehir 2 galibiyet alırken, 2 maç da beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11'LER

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Epureanu, Attamah, Clichy, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Visca, Napoleoni, Arda Turan, Adebayor.

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Mauricio Isla, Luis Neto, Roman Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Jose Fernandao. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TAYAD’lı Aileler: Dilan Poyraz’ın tedavi hakkı engelleniyor

SONRAKİ HABER

Mutant kerevitler kendilerini klonlayarak çoğalıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...