10 Şubat 2018 16:40

Semaver Kumpanya’dan ‘Işıklar Söndüğünde’

Semaver Kumpanya, 22 Mart’ta yeni kadrosuyla ‘Işıklar Söndüğünde’ adlı oyunu sahneleyecek.

Paylaş

Semaver Kumpanya 16. sezonunda yeni bir kadroyla “Işıklar Söndüğünde” adlı oyununu sahnelemeye hazırlanıyor. Sıradan bir banka ve banka çalışanlarının hayatlarını değiştirecek esrarengiz kişiler tarafından yapılan kredi başvurusu konu edinen oyun dünya prömiyerini 22 Mart’ta Çevre Tiyatrosunda gerçekleştirecek.

Yönetmenliğini Volkan M. Sarıöz’ün yaptığı oyunda Can Deniz Erzaim, Elif Nur Kerkük, Güçlü Yalçıner, Mehmet Konu, Melis Yıldıran, Mertcan Ertürk, Metin Alpargun, Nilsu Akman, Onur Şenol, Ozan Erdönmez, Reyhan Özdilek, Rukiye Yenigül, Selen Şenay ve Uğur Senkeri sahne alıyor. Oyunun müzikleri Okan Kaya’ya dekoru Başak Özdoğan’a, kostüm tasarımı Ayşenur Arslanoğlu’ya ait.

İKİ YENİ OYUN

Semaver Kumpanya mart ayında Herman Koch’un 25 ayrı dile çevrilen çok satan kitabından uyarlanan “Akşam Yemeği” ve Işıl Kasapoğlu’nun rejisinden, kuklaya Sibel Altan’ın uyarladığı “Masal Masal İçinde” adlı iki yeni oyunun yanında “Mağrur Fil Ölüleri”, “Cimri”, “Metot” gibi büyük ilgi gören oyunları ile Çevre Tiyatrosunda olmaya devam edecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Moğollar 50. yılını kutladı

SONRAKİ HABER

Haluk Ünal’dan ‘Jiyan’ın Hikayesi’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...