10 Şubat 2018 04:31
Son Güncellenme Tarihi: 10 Şubat 2018 07:44

Telefonla ulaşılamayan kadın evinde ölü bulundu 

İzmir Karşıyaka’da Ayşe Keltek adlı kadın evinde ölü bulundu. Keltek’in camlı kapıya çarpıp boğazından kesi aldığı için hayatını kaybettiği bildirildi

Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Ayşe Keltek (65) evinde ölü bulundu. Boğazında bir kesi olan Keltek'in evdeki camlı kapıya çarparak yaralandığının sanıldığı belirtildi.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Bostanlı Mahallesi 1783 sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Gün boyunca telefona cevap vermeyen Ayşe Keltek'in evine gelen oğlu, kapıyı açan olmayınca durumdan şüphelendi. Bunun üzerine polis ekiplerine bilgi verildi. İhbar üzerine gelen polis, çilingire kapıyı açtırdı. Oğluyla birlikte eve giren polis ekipleri, yüzü kanlı olan ve boğazında bir kesi bulunan Keltek'in kanlar içindeki cansız bedeniyle karşılaştı. Evin kapısının arkadan kilitli olduğu, anahtarın da üzerinde bulunduğu belirlendi.

Eşi öldükten sonra yalnız yaşayan Ayşe Keltek'in cesedi, savcının ve polisin evdeki incelemelerini tamamlamasının ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Keltek'in, evdeki camlı olan kapıya çarpması nedeniyle boğazında kesi oluştuğunun sanıldığı belirtildi. (DHA)
 

 

ÖNCEKİ HABER

Küresel borsalardan bir haftada 30.6 milyar dolar çıktı

SONRAKİ HABER

Yarkadaş: Raşit Tükel ve Taner Gören görevlerine dönüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...