09 Şubat 2018 12:25

Mendilci çocuk çıplak ayaklarıyla koştuğu yarışı kazandı!

Mısır’da düzenlenen ve çocukların katıldığı bir yarışı, sokakta mendil satan ve yarışmaya çıplak ayaklarıyla katılan kız çocuğu kazandı.

Paylaş

Mısır’ın Aswan kentinde düzenlenen ve çocukların katıldığı bir yarışı, sokakta mendil satan ve yarışmaya çıplak ayaklarıyla katılan 10 yaşındaki kız çocuğu kazandı.

Al Arabiya’nın haberine göre, Mısır’ın Aswan kentinde, kentin tren garının önünde mendil satan 10 yaşındaki Marwa (Merve) isimli kız çocuğu, yardım toplama amaçlı düzenlenen çocuklar maratonunu birincilikle bitirdi. Mendilci kız, maratonu çıplak ayaklarıyla koştu.

Habere göre, Magdi Yakub Kalp Vakfı’nın düzenlediği maratonu gören Marwa, organizatörlere başvurarak katılmak istediğini söyledi. Maratona katılım ücretinin 200 Mısır lirası olduğu ancak Marwa’nın ücretsiz katılmasına izin verildiği belirtildi. 

Marwa’nın çıplak ayaklarıyla koşmasını görüntüleyen fotoğraflar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birincilik madalyası verilen Marwa’nın mutluluğu da yine fotoğraflara yansıdı.

Sosyal medyadan Gençlik ve Spor Bakanlığına çağrı yapan çok sayıda kullanıcı ise Marwa’ya yardım edilmesini istedi. (DIŞ HABERLER)
 

ÖNCEKİ HABER

Çukurca’da 1 asker hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Diren Coşkun 16 gündür ölüm orucunda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...