08 Şubat 2018 20:10

Süper Lig’de 21’inci hafta başlıyor

Şampiyonluk yarışının tüm hızıyla devam ettiği Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta, Malatyaspor-Kasımpaşa maçıyla başlıyor. İşte 21. hatanın fikstürü.

Paylaş

Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta, bugün oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçı ile açılıyor. Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Son yılların en heyecanlı sezonlarından birinin yaşandığı Süper Lig’de bu hafta, 25 puanla 11’inci sırada yer alan Kasımpaşa, 10’uncu sıradaki 26 puanlı Yeni Malatyaspor’a konuk oluyor. Süper Lig’e bu yıl yükselen Yeni Malatyaspor, kendi evinde oynadığı 10 karşılaşmayı 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik ile tamamladı. Kasımpaşa’nın ise deplasmanda çıktığı 9 müsabakada sadece 2 galibiyeti bulunuyor. İstanbul ekibi, bu maçların 6’sından mağlubiyet, 1’inden ise beraberlikle ayrıldı.

LİDER BAŞAKŞEHİR, FENERBAHÇE’Yİ AĞIRLIYOR

Şampiyonluk yarışının git gide kızıştığı ligde Trabzonspor yarın Ankara’da Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Beşiktaş ise kendi evinde Karabükspor’u ağırlıyor.

Haftanın merakla beklenen maçı ise lider Başakşehir ile Fenerbahçe arasında  pazar günü oynanacak. 43 puanla ligin tepesinde bulunan Başakşehir, 38 puanla 3’üncü sırada yer alan Fenerbahçeyi konuk edecek. Şampiyonluk yarışında önemli bir viraj niteliğinde olan karşılaşmada, Başakşehir’in önemli kozu Emre Belözoğlu kırmızı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ligde 21’inci hafta, Galatasaray-Antalyaspor karşılaşması ile son bulacak.

Süper Lig’de 21’inci hafta fikstürü şöyle:

Bugün:

20.00 – Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa

Yarın:

13.30 – Göztepe-Osmanlıspor

16.00 – Gençlerbirliği-Trabzonspor

19.00 – Beşiktaş-Karabükspor

Pazar:

13.30 – Akhisarspor-Bursaspor

               Kayserispor-Sivasspor

16.00 – Alanyaspor-Konyaspor

19.00 – Başakşehir-Fenerbahçe

Pazartesi:

20.00 – Galatasaray-Antalyaspor.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Adana Barosu, TBB'yi olağanüstü toplanmaya çağırdı 

SONRAKİ HABER

'FETÖ' sanığı işadamı Göksel Özçınar tahliye edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...