15 Ağustos 2012 07:22

TOGO işçilerine destek sürüyor

TOGO işçilerinin direnişinin 106. gününde HDK ve Emek Gençliği, işçileri bir kez daha ziyaret etti. Fabrika önündeki direniş çadırına gelen HDK ve Emek Gençliği burada işçilerle sohbet edip, halay ve sloganlarla işçilere moral verdi.TOGO işçilerinin direnişi kazanacaklarının inancında olduklarını v

TOGO işçilerine destek sürüyor
Paylaş

TOGO işçilerinin direnişi kazanacaklarının inancında olduklarını ve sonuna kadar işçilerin yanında olacaklarını belirten Emek Gençliği Ankara İl Yöneticisi Mutlu Coşar, “Biz bu direnişi kazanacağımızın inancındayız ve sonuna kadar destek vereceğiz” dedi.

Deri İş Genel Başkanı Musa Servi ise “Mücadelenin başarıya ulaşması için sadece TOGO işçilerinin mücadele etmesi yetmiyor. Diğer işçi ve emekçilerin de yanımızda olması gerekiyor” dedi.  Servi, patronun parasının gücüne güvenerek, işçilerin üzerinde hâlâ bir baskı sürdürdüğünü belirterek, TOGO işçilerinin yalnız bırakılmayacağını ifade etti.

Ankara HDK İl Yürütme Kurul üyesi Yasemin Öztürk de “TOGO’nun direnişine Ankara’daki tüm emek güçleri destek vermelidir. Özellikle Türk-İş’in TOGO işçilerinin direnişinde etkisiz kalması son derece üzücüdür” dedi.  Öztürk, Türk-İş’i TOGO işçilerine destek vermeye çağırdı.

Direnişlerine destek bekleyen TOGO işçileri, mücadelenin daha da güçlenmesi için diğer işçi ve emekçilerin de desteğini istedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

KPSS'de skandal bitmiyor!

SONRAKİ HABER

Çankaya Belediyesi’nde TİS imzalandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...