02 Şubat 2018 22:43

Cenk Tosun, Arsenal deplasmanında

Premier Lig karşılaşmasında bugün Everton, Arsenal ile mücadele edecek. Cenk Tosun'un Everton'ın ilk 11'inde sahaya çıkması bekleniyor.

Paylaş

İngiltere Premier Lig’de devre arasında kadrosunu Cenk Tosun ve Theo Walcott gibi golcülerle güçlendiren Everton, zorlu Arsenal deplasmanında sürpriz peşinde. Beşiktaş’tan transfer edilen Cenk Tosun’un maça 11’de başlaması bekleniyor. Sam Allardyce’ın hücum hattını Tosun’un arkasında Walcott, Wayne Rooney ve Gylfi Sigurdsson’la oluşturacağı tahmin ediliyor. Cenk Tosun, Londra’da ilk Everton golüyle tanışmak istiyor. Maç saat 20.30’da başlayacak.

Premier Lig’de günün ilk maçı 15.30’da Burnley ile Manchester City arasında. En yakın rakibi Manchester United’ın 15 puan önünde lider olan Pep Guardiola’nın öğrencileri Burnley deplasmanından da 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor. Saat 18.00’de başlayacak maçların programı ise şöyle: Bournemouth-Stoke City * Brighton-West Ham * Leicester City-Swansea City * Manchester United-Huddersfield Town * West Bromwich-Southampton. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Süper Lig'de bugün 3 karşılaşma oynanacak

SONRAKİ HABER

Sigara ömrü 15 yıl kısaltıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...