02 Şubat 2018 21:01

Eyüpsultan'da market soygununda çalışanlar rehin alındı

Eyüpsultan'da bir markette yaşanan soygunda market çalışanları rehin alındı. Gasp şüphelileri yakalanırken rehineler de kurtarıldı.

Paylaş

İstanbul Eyüpsultan'da bir markette, çalışanları rehin alan gasp şüphelileri yakalandı. Rehineler kurtarıldı.

Eyüpsultan'da bir markete soyguncu olarak giren şüpheliler çalışanları rehin aldı. Markete, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda rehineler kurtarılırken, 3 şüpheli olay yerinde gözaltına alındı. Olay yerinden kaçan 3 kişi ise daha sonra yakalandı.

SORGULAR SÜRÜYOR

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen gasp şüphelilerinin 14 ayrı gasp olayının failleri oldukları ve arandıkları belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ZORLA İÇERİ GİRİP ÇALIŞANLARI REHİN ALMIŞLAR

Olayın meydana geldiği yerde işyeri olan Çetin Eren isimli bir vatandaş, "Saat 21.00'den kapatıyorlar zaten kapıları. Hesapları kapatıp çıkarken bir araç yanaşıyor, 4 kişi iniyor içinden silahlı. Zorla içeri giriyorlar, arkadaşları rehin alıyorlar. O esnada emniyet birimleri de o soyguncuları takip ediyorlarmış. Emniyet birimleri de olaya giriyorlar ve orada kısa süreli çatışma çıkıyor. 2 kişi aşağıya kaçıyor, orada da çatışma yaşanıyor. Polis ekipleri alıyor kıskıvrak soyguncuları. Buradakiler de çalışanları rehin alıyorlar. Polislerde diyalogdan sonra çalışanlar çıkıyor, polisler de soyguncuları da alıyorlar. Ben burada değildim, 5 dakika önce çıkmıştım dükkandan. Hatta market kapanmadan önce de alışveriş yapmıştım saat 20.55'te, daha sonra iş için buradan ayrıldım. 20 dakika sonra geldiğimde burasını komple kapatmışlardı. Olan olmuştu. Dükkanıma da giremedim, ileride alıkoydular bizi. Emniyet güçleri operasyon yapıyorlardı" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İşçilere fazla mesai dayatması

SONRAKİ HABER

'Ekmek mücadelesinde birlik olan işçilerin arası açıldı'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa